Colorblocking

Je interieur verven in de meest knallende kleuren? Het vraagt wel een beetje lef! Je hoeft natuurlijk niet gelijk heel groot te beginnen als je dat niet aandruft. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met kleine colorblocks.

Leg bijvoorbeeld eens een bontgekleurd kleed op de grond en kies daar een kleur uit waar je een muur in verft. Je kunt ook beginnen met het combineren van verschillende knallende kleuren eetkamerstoelen. Of leg een paar fel gekleurde kussens op de bank en laat ze terugkomen als zitting op de eetkamerstoelen.

Het is natuurlijk prachtig als je meerdere kleuren durft te kiezen maar je kunt ook beginnen met bijvoorbeeld twee knallende kleuren. En hoe meer contrast je kiest, hoe beter. Je kunt ook altijd een basiskleur houden, bijvoorbeeld wit. Dan springen de kleuren die je kiest er nog meer uit en kun je ook klein beginnen. Kijk naar het onderstaande moodboard voor een idee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *