(Tweede) huis in Spanje?

Het stylen van Spaanse huizen behoort tot de mogelijkheden van mijn werk.
Na een lange zoektocht heb je eindelijk je droomhuis gevonden aan de Costa Blanca in Spanje.
Geweldig, maar nu de inrichting nog – deze is niet naar je zin en is aan vervanging toe, maar hoe pak je dat aan.
Ik kan je hierbij van dienst zijn, door mijn ervaring in styling weet ik ieder huis zo in te richten dat je je er snel thuis zult voelen. Voordat ik aan de slag ga, maak ik een moodboard van je wensen, zodat dit mijn uitgangspunt gaat worden bij de inrichting van je nieuwe Spaanse woning. Wil je alvast een idee hebben van mijn moodboards? Klik hier!
Ik heb een kantoor in Nederland en in Spanje. ik zal zelf ter plaatse zijn om je huis in te richten, want ik hou graag de regie ook ter plaatse in handen.
Dus als je interesse hebt om je droomhuis te laten (re)-stylen, of het nu een vrijstaande woning is of een appartement, vul dan het contactformulier in en ik neem contact met je op om de plannen te bespreken.
Na dit eerste contact ontvang je van mij een passende offerte. Mocht je je tweede huis in de verkoop of verhuur willen zetten, maar weet je niet hoe je je huis verkoopklaar moet krijgen, dan kun je ook daar mijn hulp voor inschakelen!
Creative House Styling by Bianca gecertificeerd door House Of KIKI (bekend van o.a. de ‘TV Makelaar’ en ‘Uitstel van Executie’)