Verkoopstyling voor particulieren

Je vraagt je misschien af: “Wat is nou precies verkoopstyling en heb ik dat echt nodig?”
Verkoopstyling is het laten zien van de pluspunten en de belangrijke zichtlijnen in je huis. Verkoopstyling is het werken met die pluspunten en zichtlijnen door te schuiven met de meubelen, het weghalen van “storende” elementen en zorgen voor sfeer door het gebruik van geselecteerde accessoires.
Op die manier wordt je huis voor een grote doelgroep gepresenteerd, maar wel zo dat je er nog in kan wonen. Je hebt waarschijnlijk een met zorg samengesteld interieur, maar dat hoeft niet iedereen aan te spreken.
Het presenteren voor een grote doelgroep betekent dat er meerdere potentiële kopers worden aangesproken. Op die manier neemt de kans toe dat je huis sneller wordt verkocht voor de best mogelijke prijs.
Graag ga ik voor jou aan de slag om uw woning  in korte tijd te restylen waarbij de pluspunten van de woning geaccentueerd worden. Waardoor de kans op bezichtigingen wordt vergroot!
Ik bekijk de woning met een objectieve blik en ga met een creatieve hands-on-aanpak aan de slag. Ik ga dus gelijk schuiven met meubelen en ga op zoek naar de verborgen schatten in je huis. Het uitgangspunt daarbij is om met zo min mogelijk middelen een zo groot mogelijk resultaat te behalen.
In ongeveer twee dagen (dat kan korter zijn, maar soms ook iets langer, afhankelijk van de grootte van de woning en hoeveelheid kamers, restyle ik de gehele woning om deze zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren aan potentiële kopers.
Tijdens de dag van de restyling bekijk ik eerst de woning met een objectieve en kritische blik. Ik ga in elke ruimte van de woning aan de slag. Waarbij ik zoveel mogelijk licht, ruimte en rust creëer. Het kan zijn dat ik meubels en spullen verschuif, verplaats naar een andere ruimte of aangeef dat deze opgeruimd moeten worden. Zo worden de ruimtes zo aantrekkelijk mogelijk ingericht en gepresenteerd.
Desgewenst kan ik daarna per ruimte foto’s voor je maken voor op Funda, zodat deze actueel zijn en waarbij de oude vervangen worden.
Ik adviseer je ook om de woning nadat deze gestyled is ook zo te laten en niet alle spullen weer terug te plaatsen op hun oude plek.
Nu is het inderdaad zo dat niet iedereen verkoopstyling nodig heeft. Zeker niet in deze goede tijd voor de huizenverkoper. Maar wat nu als meerdere mensen bij jou in de straat of buurt ook bedenken om hun huis te koop te zetten? Dan staan er ineens drie min of meer dezelfde huizen te koop. Als die van jou eruit springt door de presentatie ben jij degene die het eerst zijn huis verkocht heeft voor de beste prijs!
Vindt je verkoopstyling onzin? Je best doen voor de presentatie van het huis dat je gaat verlaten zegt vaak ook iets over de zorg voor het huis en de onderhoudsstaat.
Het komt ook voor dat een adviesgesprek al volstaat of dat je huis alleen een lichte fotostyling nodig heeft. Op die manier krijg je van mij toch wat handvatten om de puntjes op de i te zetten.

The one who doesn’t tell you what you want to hear, but what you need to hear.
~Sona Teclai~